Despre noi

Povestea noastră

Începe cu puțin timp înainte de aderarea României la Uniunea Europeană, în 2006.

Pasionați de tot ce înseamnă legislație, odată cu intrarea României in spațiul comunitar, ne-am văzut obligați să o luam oarecum de la început. Totul era nou, legile se schimbau foarte des, la fel si toată documentația. Singurul lucru care din fericire nu s-a schimbat au fost traducerile 🙂 , dar și acelea au avut nevoie de adaptări la tot ce înseamnă termeni existenți și folosiți in exterior, dar complet noi în România.
Ne-am respectat mereu profesia, iar clienții ne-au recomandat la rândul lor prietenilor sau cunoștințelor, și încurajați de tot ce înseamnă feedback pozitiv, am început să învățăm ce inseamna piața de brokeraj, dar mai ales, cum să poți obține avantaje reale și pentru client, nu doar pentru tine. Suntem bucuroși că am reușit acest lucru, pentru că doar având acel “win-win”, putem să promovăm cu încredere și acest tip de servicii.

Servicii complete pentru persoane fizice și companii

Suntem conviși că pentru a avea succes, trebuie să fii corect cu tine, dar și cu cei din jur. Fie că vorbim de documentații, traduceri sau asigurări, am ales să ne implicăm 100% în orice proiect pe care il avem de realizat. Suntem motivați de succes și de clienți mulțumiți.

Traducători autorizați

Acoperim peste 30 de limbi din 6 continente, efectuand traduceri autorizate și/sau legalizate

Brokeri cu experiență

O gama larga de pachete și servicii atât pentru persoane fizice cât și pentru juridice.

Acte auto

Toate tipurile de documente și acte necesare în procesul de vânzare-cumpărare auto